Cum se dezactivează modul sigur pe Tumblr

Cum se dezactivează modul sigur pe Tumblr

Cum să activați modul sigur în Tumblr?

Tumblr este un renumit site de socializare fondat în 2007 . Permite utilizatorilor să-și posteze conținutul și conținutul media sub formă de postări pe blog. Utilizatorilor li se permite să-și urmeze blogurile reciproc. Mai mult, pot să comenteze sau să trimită mesaje către blogurile pe care le-au urmat.



Tumblr



Ce este modul sigur Tumblr?

După cum sugerează și numele, Mod sigur în Tumblr restricționează toate postările sensibile să apară pe tabloul de bord. Înseamnă că nu veți putea vedea conținutul sensibil pe tabloul dvs. de bord Tumblr dacă aveți modul sigur activat și, în unele cazuri, poate împiedicați încărcarea anumitor imagini . Aceasta arată, de asemenea, „ acestTumblrpoate conține suporturi sensibile ”Eroare la deschiderea unor postări. Mai mult, Tumblr nu permite sub 18 utilizatorii să dezactiveze modul sigur în orice mod. Cu toate acestea, mulți utilizatori maturi de Tumblr nu par să le placă această caracteristică și, prin urmare, vor să o dezactiveze pentru a se bucura de tot ce se află pe tabloul de bord. Așadar, să aruncăm o privire asupra modului în care putem realiza acest lucru.

Mod sigur Tumblr



Notă : Veți putea dezactiva modul sigur numai dacă sunteți peste 18 .

Am indicat metodele pentru diferite dispozitive, asigurați-vă că le urmați pe cele proprii.

1. Dezactivați modul sigur Tumblr pentru browsere

  1. Mergi la www.tumblr.com și furnizați-vă ID Tumblr și Parola pentru a vă conecta la Tumblr. Odată ce reușiți să vă conectați la Tumblr cu succes, faceți clic pe Cont pictogramă pentru a lansa un meniu pop-up așa cum se arată în următoarea imagine:

    Faceți clic pe pictograma contului dvs. Tumblr și apoi selectați opțiunea Setări din meniul pop-up



  2. Acum faceți clic pe Setări opțiune din acest meniu.
  3. În Setări Tumblr , derulați în jos până la Filtrare fila și apoi opriți butonul de comutare corespunzător câmpului Mod sigur pentru a-l dezactiva.

    Dezactivarea modului sigur în Tumblr

    De îndată ce veți dezactiva acest buton de comutare, nu veți mai avea vizualizarea restricționată a conținutului Tumblr.

2. Dezactivați modul sigur Tumblr pentru iOS

  1. Deschideți Setări și faceți clic pe „Tumblr”.
  2. În setările Tumblr, faceți clic pe „Mod sigur” opțiune.
  3. Faceți clic pe „Nu ascunde nimic” opțiune pentru a dezactiva modul sigur.

    Selectarea opțiunii „Nu ascunde nimic”

3. Dezactivați modul sigur Tumblr pentru Android

  1. Dezactivarea Tumblr Mod sigur pentru Android este ușor, după ce lansați aplicația Tumblr, faceți clic pe 'Cont' și selectați opțiunea „Setări” pictogramă.
  2. Faceți clic pe „Setări generale” și apoi selectați „Filtrare” buton.
  3. Faceți clic pe 'Comutare' lângă „Mod sigur” pentru a-l opri.

    Dezactivarea modului sigur

    Notă: Dacă nu doriți să utilizați un serviciu terță parte, va trebui să vă conectați cu un cont pentru a accesa Tumblr fără mod sigur.