Cum să uitați o rețea / WiFi pe Mac

Cum să uitați o rețea / WiFi pe Mac

How Forget Network Wifi Mac

Dacă computerul tău se conectează constant la o rețea Wi-Fi deschisă și nu vrei, poți să-l uiți de pe computer. Aici puteți găsi cum să o faceți.



Uitați de rețeaua Wi-Fi

  1. Clic Wi - Fi pictograma din bara de meniu , și alege Deschis Reţea Preferințe din meniul derulant. (Sau faceți clic pe meniul Apple, accesați Preferințe sistem, căutați pictograma Rețea și faceți clic pe ea.)
  2. Alege Wi - Fi în stânga panou , în timp ce se află în fereastra de rețea.
  3. Acum, clic Avansat buton în colțul din dreapta jos.
  4. Clic pe Wi - Fi (AirPort) filă și A scoate in evidenta reţea doriți să dezactivați în secțiunea Rețele preferate.
  5. Clic minus semn sub secțiunea Rețele preferate pentru a elimina rețeaua Wi-Fi.
  6. A confirma ta acțiune la întrebare, făcând clic pe Eliminare.

Acest lucru va uita rețeaua selectată de pe Mac și puteți repeta dacă doriți să uitați alte rețele Wi-Fi. Odată ce ați terminat procesul, macOS sau OS X nu se vor alătura automat rețelelor eliminate. Cu toate acestea, nu îl puteți ascunde complet, astfel încât să nu mai apară niciodată ca alegere. Toate rețelele eliminate vor fi disponibile dacă doriți să vă conectați manual la ele ulterior.



Pentru a împiedica notificarea computerului Mac când sunt disponibile rețele Wi-Fi noi, puteți face următoarea metodă.

Dezactivați Solicitați aderarea la rețele noi

  1. În Preferințe de rețea, Selectați Wi - Fi în panoul din stânga (dacă nu este deja).
  2. Acum debifează cutie ' Solicitați să vă alăturați rețelelor noi . '
  3. Clic aplica .
1 minut citit