CEL MAI BUN GHID: Synaptics TouchPad pierde setările după repornire

CEL MAI BUN GHID: Synaptics TouchPad pierde setările după repornire

Click pe Instalare în panoul din stânga pentru a afișa conținutul acestuia în panoul din dreapta. În panoul din dreapta al fișierului Editor de registru , localizați și faceți dublu clic pe o cheie numită DeleteUserSettingsOnUpgrade . Înlocuiți orice este în Date de valoare câmpul acestei chei cu 0 . Click pe O.K . Inchide Editor de registru .



2016-02-05_214850



Repornire computerul dvs. și setările specificate de Synaptics ar trebui să fie valabile chiar și după repornirea computerului.

1 minut citit